Vintage lines

Vintage lines

 

This beautiful villa in the hart of a forestry neighbourhood has the honer to be part of the protected village view. Its a bungalow lifted above the garden characterised by a very strong concept of long horizontal lines and vertical surfaces..

 

This part of the garden, together with the staircase as the most important element, emphasises this concept and is empowering the whole experience.

 

minimalistic - contemporary entrance design  | garden architecture by Andrew van Egmond

Photography

Andrew van Egmond

 

Architect renovation bungalow

BOS architects

And 'De Brouwer Binnenwerk'

 

minimalistic - contemporary entrance design  | garden architecture by Andrew van Egmond
minimalistic - contemporary entrance design  | garden architecture by Andrew van Egmond

Copyright © Andrew van Egmond | designing garden and landscape       |      All rights reserved  2019